Meer resultaten voor te koop gent

 
te koop gent
 
Te koop Vicus Vastgoed.
Like onze Facebookpagina Volg ons op instagram. Investeren in Gent. Schrijf u in. Zoek in ons aanbod. Te koop Te huur. 37 resultaten gevonden. Sorteer op gemeente prijs datum. Weergave op kaart Weergave op overzicht. Nieuw in ons aanbod 119 m 3.
Huis te koop Gent Koopjeskrant.be.
Makelaars zkn panden om in portefeuille te nemen. Regio Gent / Meetjesland: Voor onze portefeuille zijn wij op zoek naar: woningen, appartementen, projectgrond, handelspanden en opbrengsteigendommen. Regio's' Gent Centru. 122 m, EPC 402 kWh/m 2 Bekijk dit pand op Zimmo. ik bied aan/ik zoek. immo te huur/te koop.
Immo, villa's' en appartementen in Gent te koop bij Luxevastgoed.
Immo in Gent te koop. Gent is gekend als bruisende studentenstad, maar wordt daarnaast ook wel Arteveldestad en bloemenstad genoemd. Het silhouet van de stad wordt gekenmerkt door de vier torens, de belforttoren, de Sint-Baafskathedraal, de Sint-Niklaaskerk, en de Arteveldetoren.
huis te koop in Gent incl. deelgemeentes immo proxio.
Huis te koop in Gent, Drongensesteenweg 211 Huis. 359.000 359000 te koop Immo Proxio. Huis te koop Gent, Drongensesteenweg 211, ref. 1703314 Huis met 4 slaapkamers. Deze woning is gelegen in de directe nabijheid van het stadscentrum, invalswegen, scholen, winkels en openbaar vervoer.
i-Moov Te koop.
terug naar boven Gent. terug naar boven Gent. terug naar boven i-Moov. Ajuinlei 12, 9000 Gent. 32 09 225 50 50. Blijf op de hoogte van ons aanbod. Volg ons op Facebook. Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV. Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel.
Te koop Center Office Immobilien.
Te koop Met Optie / reservatie. Handelspand met woonverdieping, gelegen te Gent Centrum. Bennesteeg 8, Gent. Mooi nieuw pand te Centrum Gent. Oude Houtlei 13G, Gent. Nieuwbouw handelspand Bennesteeg 106m2. Bennesteeg 5, Gent. Nieuwbouw appartement Residentie Q te Gent met tuin, 1 slpk en parking.
Huizen te koop in Gent Axel Lenaerts.
Terras Garage Tuin Gemeubeld. Huizen te koop in Gent. Zoek andere panden. Historisch waardevolle woning aan Patershol. Gent Sluizekenkaai 1: Historisch pand uit de 16e, 17e en 18e eeuw met garage, rustig doch zeer centraal gelegen hartje centrum, vlakbij Patershol.
Te koop CdF.
Te koop in Gent. Prachtige opbrengsteigendom te Gent buurt Patershol. Te koop in Gontrode. Goed gelegen stuk bouwgrond in zone voor gemeenschapsvoorziening. Te koop in Gent. Prachtige opbrengsteigendom te Gent buurt Patershol. Te koop in Gent. Te koop in GENT, goed gelegen dubbele garage!
Huizen te koop in 9000 Gent Immovlan.be.
Te koop / Openbare verkoop / Eigendom op lijfrente.: Loft te koop. Bouwgrond te koop. Appartement te koop. Garage te koop. Huis te koop. Villa te koop. Te huur / In medehuur.: Appartement te huur. Handelspand te huur. Garage te huur.
Huis te koop Gent 9000 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitte
Huis 2 slaapkamers te koop in Gent. Huis 3 slaapkamers te koop in Gent. Huis 4 slaapkamers te koop in Gent. Huis 5 slaapkamers te koop in Gent. Alle huizen te koop in Gent. Op zoek naar een specifiek type?
Statige, neogotische kerk in Gent Woningen en appartementen te koop in Gent en de rest van Oost-Vlaanderen de Fooz.
Statige, neogotische kerk in Gent. Deze kerk, gelegen aan de Muide in Gent, is een unieke opportuniteit voor creatieve investeerders. Van zodra men door de traditionele ingang van de kerk gaat komt men in het hoofdgebouw met een oppervlakte van / 350 m.

Contacteer ons