Meer resultaten voor te koop gent

 
te koop gent
 
Te koop ImmoMatch.
9052 GENT Zwijnaarde. 09 220 75 75. 09 220 75 73. BIV nummers 502 372 502 621 502 343 België. Ondernemingsnummer BTW-BE BE 0870 720 104. Erkende vastgoedmakelaars BIV België Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars Luxemburgstraat 16/B 1000 Brussel KB van 27 september 2006 Lid BIV Lid CIB. Privacy policy Disclaimer Skarabee. U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site.:
Gent Koopwoningen België 2dehands.be.
7 mei 2018 1531: Gent. Woning met winkelpand te koop in centrum GENT. HUIS met winkel/kantoor-ruimte te koop in Centrum Gent 4 slaapkamers, zolder, Badkamer, wclavabo, keuken geïnstalleerd, inkom, hal, eetkam. 7 mei 2018 1129: Gent. woning te koop in Wondelgem / gent.
Error Title.
Te koop Gent en Waasland Huysewinkel.
Deze woning ligt op een terrein van 2.750m in het bosrijke Loveld te Aalter. In de volgroeide tuin met complete privacy., Een unieke penthouse van 120 m bewoonbare oppervlakte in het historisch centrum van Gent met twee terrassen en prachtige. Dit ruim appartement, gelegen op de derde verdieping, is uiterst gunstig gelegen aan de rand van Gent. Het appartement biedt.
Immokantoor Gent Moyabell.
Cosy Penthouse met groot terras nabij het Gravensteen in het historisch centrum van Gent. Gerenoveerd herenhuis met 100 m2 tuin en garage in centrum Gent. Gerenoveerd herenhuis met 100 m2 tuin en garage in centrum Gent. Multifunctionele woning in het Begijnhof te Gent.
Te Koop Oranjeberg.
Majestueus landhuis in neo-Lodewijk XV-stijl, aan de rand van Gent. Verwarmd zwembad in parktuin. Top in Vastgoed! Midden in het dorp en toch een groene oase: ruim nieuwbouw villa-appartement met 3 slaapkamers, garage en terras aan straatzijde. Ruime te renoveren woning. Super charmant huis op TOPligging. Vergund appartementsgebouw in uitstekende staat. LAATSTE TWEE APPARTEMENTEN! Ruim nieuwbouw villa-appartement met 3 slaapkamers, garage en terras aan straatzijde. Ruim handelspand met drukke passage. 117m winkelruimte aan Nederkouter, op 150 meter van Justitiepaleis. PRACHTIG WEIDS UITZICHT: ruim nieuwbouw villa-appartement met 3 slaapkamers, garage en terras! 3 AANEENGESCHAKELDE WONINGEN IN RESIDENTIELE WIJK TE WONDELGEM. Woonhuis in Gent-centrum. Midden in groene oase: ruim nieuwbouw villa-appartement met 3 slaapkamers, garage en terras! Kantoorruimte in uitstekende staat nabij alle invalswegen. Ruime energiezuinige woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en zuid-west gerichte tuin! Mooi 2 slaapkamerappartement met uniek terras en autostaanplaats aan de Zuid. Handelspand/kantoor met parking. Polyvalente ruime loods/magazijn. TE KOOP: 3 AANEENGESCHAKELDE WONINGEN IN RESIDENTIELE WIJK TE WONDELGEM.
Te koop van Carlo Eggermont Carlo Eggermont.
Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Leo Tertzweillaan 22. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. bvba Carlo Eggermont, BE 0536 235 794, Maatschappelijke Zetel: Grote Huidevettershoek 1 102, 9000 Gent, België, vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV nummer 504.881 BIV-plichtenleer. created by Starring Jane.
Huis te koop in Gent Dewaele.
Alsook huizen te koop in Gent en appartementen te koop in Gent centrum. Wenst u liever te huren dan voorziet Dewaele eveneens een ruim aanbod appartementen te huur in Gent, huizen te huur in Gent en eveneens garages te huur in Gent.
Te koop: Herenhuis in Gent Vlaanderenstraat 66 Vitrine.
Universiteiten / hogescholen. Te koop: Herenhuis in Gent 950.000. 3 138 m. De Beer Partners. verplicht minstens 1 veld waarmee de makelaar u kan contacteren is verplicht. Neogotische parel met handelsruimte op toplocatie. Dit prachtige herenhuis met haar neogotische bakstenen trapgevel en smeedijzeren bekroning is een echte parel in de Vlaanderenstraat.
AANBOD Cannoodt.
Huis te koop Gent. Huis te koop Sint-Amandsberg. Commercieel pand te koop Sint-Amandsberg. Appartement te koop Sint-Amandsberg. Huis te koop Gent. Huis te koop Gent. Huis te koop Sint-Amandsberg 9040. Commercieel pand te koop Gent. Grond te koop Gent. Appartement te koop Sint-Amandsberg.
Te Koop in Gent 9000 Immo Gent 9000.
Om je droomwoning te vinden raden we aan om panden te koop in Gent 9000 te sorteren. Je kan dus op zoek gaan naar het goedkoopste pand te koop in Gent 9000 of het duurste pand te koop in Gent 9000.

Contacteer ons