Meer resultaten voor z immo

 
z immo
 
Hebbes en Zimmo bundelen de krachten.
Ook voor iedereen die woningen verhuurt of verkoopt, biedt dit een groot voordeel, zegt men bij Mediahuis: zij kunnen nu rekenen op een substantieel groter en breder bereik. Paul Verwilt, COO Mediahuis: De immo classifieds-markt is vandaag volop in beweging.
Zimmo.be Wikipedia.
Nederlands en Frans. Zimmo.be is een immobiliënwebsite die het online Belgisch vastgoedaanbod van makelaars en notarissen verzamelt. Zimmo.be werd opgericht op 7 april 2008 en is sindsdien uitgegroeid tot de tweede grootste vastgoedportaal in België met zon 70.000 bezoekers per dag.
Immosite Hebbes verdwijnt in Zimmo.
Immosite Hebbes verdwijnt in Zimmo. 15 januari 2018 1749.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Hebbes en Zimmo zijn de tweede en derde grootste immozoekertjessite van België. Vanaf april smelten de immowebsites Hebbes en Zimmo samen. Het merk Hebbes verdwijnt.
Zimmo.be Mediahuis.
Met het merk Zimmo bundelen we meer dan 140.000 vastgoedzoekertjes op onze site, zimmo.be en bereiken we meer dan 4 miljoen bezoekers per maand. Dagelijks publiceert Zimmo ook het meest recente vastgoedaanbod in de 4 nieuwsmerken van Mediahuis: Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.
Zimmo.
Immo te koop Hoboken. Immo te koop Leuven. Immo te koop Lommel. Immo te koop Maasmechelen. Immo te huur Antwerpen. Immo te huur Brugge. Immo te huur Brussel. Immo te huur Deurne. Immo te huur Genk. Immo te huur Gent.
Jobs bij Zimmo Jobat.be.
Ja, ik aanvaard de voorwaarden Nee, ik lees verder met beperkte functionaliteit. Voor werkgevers Aanmelden. Zimmo: bekijk 1 jobs. Sinds 15 dagen. Als Account Executive bij Zimmo verkoop je telefonisch advertentiemogelijkheden en campagnes. In je productportfolio zitten niet alleen de.
Apps van Zimmo.be in de App Store.
De iBooks Store wordt geopend. Als iBooks niet wordt geopend, klik je het iBooks-symbool in het Dock. iTunes is s werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden. We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden.
Absoluut ziet meer met Zimmo Made in Vlaams-Brabant.
Zo ontdek je via Zimmo het lokale schooltje, de sporthal op tweehonderd meter van je nieuwe thuis en het authentieke Italiaans restaurantje om de hoek. Zimmo brengt jouw ideale buurt naar je toe via een grote printcampagne in de kranten De Standaard, Het Nieuwsblad, De Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg en buurtbladen zoals Rondom.
ZIMMO, Knokke Knokke-Heist Tel: 050622. Immobiliën Binnenland goudengids.be.
Een recensie schrijven? Welseweg 9, 8300 Knokke Knokke-Heist. 050 62 28 44. Andere interessante bedrijven in de buurt. Immo Deva Real Estate. Driehoeksplein 1, 8300 Knokke Knokke-Heist. Zoutelaan 4/1, 8300 Knokke Knokke-Heist. Immo De Nil. Zeedijk-Duinbergen 465, 8301 Heist Knokke-Heist.
Immowebsite Hebbes gaat op in Zimmo Brussel De Standaard.
Momenteel is Immoweb marktleider. Mediahuis koos voor de merknaam Zimmo omdat de link het met immobiliëngebeuren vanzelfsprekend is, en omdat Zimmo ook in Franstalig België gekend is. De zoekertjes van Hebbes verhuizen naar Zimmo.be. Ook de immopaginas in de vier kranten van Mediahuis De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg zullen onder het merk Zimmo komen.
Emplois: Zimmo mai 2018 Indeed.com.
Bij Zimmo willen we onze digitale marketingtak sterk uitbouwen. Je gebruikt data om de integratie van Zimmo in de nieuwssites van Mediahuis Nieuwsblad.be. il y a 12 jours sauvegarder plus. Afficher tout: Emploi Zimmo emploi Leuven. Redactiestage Bachelor Journalistiek 2018 2019.

Contacteer ons