Resultaten voor immo hasselt

 
immo hasselt
 
Limburgs Vastgoed Thuis in Limburg Makelaar.
Goed gelegen op enkele passen van de blauwe boulevard vlak aan de Kanaalkom en de jachthaven, het toekomstige nieuwe Hasselt. Een mooi staaltje van een loft renovatieproject gelegen binnen kleine ring in volle stadscentrum. Vlakbij de blauwe boulevard aan de Kanaalkom en de jachthaven gelegen, het nieuwe Hasselt.
HOME BoesBoes.
BOES BOES is gevestigd in het centrum van Hasselt, de ideale uitvalsbasis voor de hele provincie. Contacteer ons of kom eens langs en maak kennis met ons volledige koop en huuraanbod. Wij kijken er naar uit u om u persoonlijk te verwelkomen.
VK Vastgoed.
Daarom luisteren wij graag naar uw persoonlijke wensen en bieden u een service op maat. Vanaf de eerste ontmoeting tot na de uiteindelijke aan of verkoop zorgen wij voor een professionele correcte en nauwkeurige begeleiding van uw dossier. Op de hoogte blijven?
Welkom bij immokantoor ERA Nobis regio Hasselt.
Uw vastgoedpartner in Hasselt, Herk-De-Stad, Zonhoven en omstreken. Wij heten u van harte welkom bij ERA Nobis. Nobis betekent in een vrije vertaling zoveel als van ons of door ons. Hiermee leggen we de nadruk op het feit dat uw immo, ongeacht woning, appartement of grond, onze absolute prioriteit is.
Immo Trading bvba.
IMMO TRADING bvba: adviseren, waarderen, onderhandelen en bovenal goede zaken voor u doen! Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV. Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel. Onderworpen aan de deontologische code BIV. IMMO TRADING bvba Hassaluthdreef 2 E, 3500 Hasselt BTW-BE 879.653.111 Tel: 32 011 21 33 00.
Immo te koop in Hasselt 3500 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook.
Bekijk ook het aanbod in de regio rond Hasselt.: Immo te koop in Sint-Lambrechts-Herk 3500. Immo te koop in Wimmertingen 3501. Immo te koop in Kermt 3510. Immo te koop in Spalbeek 3510. Immo te koop in Kuringen 3511. Immo te koop in Stokrooie 3511.
Immo te koop en immo te huur bij Immo Lantmeeters nv.
BIV 502 332 Belgiƫ. Immo Lantmeeters nv Kempische Steenweg 89/2 3500 Hasselt 32 011 29 12 12 Contacteer ons. PROJECTEN Kantoor Te koop in Maaseik Statig gebouw bestaande uit enerzijds een kantoor 525m, ingericht als bank en anderzijds een appartement 160m.

Contacteer ons