Meer resultaten voor boerderij te koop

 
boerderij te koop
 
Hoeve te koop Koopjeskrant.be.
612 m, 12 slaapkamers, verwarming met electriciteit. Rutten, hoeve, losstaand / open. woning, losstaand / open, opp. 2253 m, bew. 190 m, 4 slaapkamers, verwarming met mazout. ik bied aan/ik zoek. immo te huur/te koop. te koop type. woning type woning.
Kopen t Boerenhuys.
De aangeboden hoeve op een terrein van circa 9.700 m omvat een ruime bungalow met een aangebouwde stal. De boerderij omvat verder een verzorgde melkveestal en een eenvoudige schuur/loods. De melkveestal is een verzorgd en hoog gebouw dat multifunctione. De Weiberghoeve is gelegen in Oostrozebeke. Mits de nodige liefde en aanpassingswerken, bestaat de mogelijkheid om hier een pareltje te creëren. Te koop: Woning met oude stallen te Merksplas op 2 ha 10 a 54 ca.
Kinrooi Molenbeersel Boerderij met bijgebouwen en grond Aendekerk.
Grootbeersel 21, 3640 Kinrooi Molenbeersel. Te koop aangeboden wordt een te renoveren boerderij, bestaande uit een woning, een aantal bijgebouwen en percelen grond. In het woongedeelte is er op het gelijkvloers een hal, een zithoek, eetkamer, keuken, eethoek, berging, badkamer en slaapkamer.
Error Title.
Boerderij en hoeve te koop in België Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. fa
Nieuwbouwproject te huur. Boerderij te huur. Bekijk het aanbod in een provincie.: Immo te koop in provincie Antwerpen. Immo te koop in provincie Henegouwen. Immo te koop in provincie Limburg. Immo te koop in provincie Luik. Immo te koop in provincie Luxemburg.
Boerderij te koop in Oostkamp Ruddervoorde Horse Immo.
Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers. Deze eigendom beschikt tevens over verschillende stalgebouwen waaronder een recente loods van 20x40. De verschillende gebouwen zijn volledig vergund en bieden tal van mogelijkheden. In de vraagprijs zit reeds 3HA70A weide inbegrepen, extra gronden tot 19HA mogelijk.
boerderij te koop vertaling Nederlands Frans.
Vertaling van boerderij te koop. Sorry, er is geen exacte vertaling gevonden in het Nederlands Frans woordenboek. boerderij v, goed o, landgoed o, bezitting v zn. bien m le. domaine m le. propriété v la. propriété foncière v la. Over deze site.
villa/woning/hoeve te koop 2990 WUUSTWEZEL 22637.
Print deze pagina. boerderij met stallen en weiden op liefst 21.086m. OP TE FRISSEN OF TE RENOVEREN LANGGEVELBOERDERIJ MET STALLEN EN WEIDEN OP LIEFST 21.086M NABIJ HET CENTRUM VAN WUUSTWEZEL. Het betreft een langgevelboerderij gebouwd in 1958. De boerderij is in zijn oorspronkelijke vorm behouden gebleven.
BOERDERIJ TE KOOP Toneelfonds J.Janssens.
Vader en moeder ter Velde hebben besloten hun varkensboerderij te koop te zetten. Ze worden zelf namelijk al een dagje ouder en hun ene zoon Frits is kunstschilder dus die voelt er helemaal niets voor om de boerderij over te nemen, hij kliedert veel liever op wat linnen samen met zijn vriendin en pretendeert dan dat het kunst is.
Error Title.
Boerderij te koop te EKEREN, Laar 63.
Zowel voor de boerderij als voor de bijhorende schuren dient men bij verbouwing te voldoen aan de bouw code. De boerderij is voorzien van een ruime woonkamer, eetkamer, inkomhal, keuken, kelder, opkamer en slaapkamer. Aansluitend achteraan de boerderij bevindt zich een eerste schuur die vroeger dienst deed als koeienstal.

Contacteer ons