Resultaten voor vastgoed

 
vastgoed
 
verkopen of verhuren doe je bij Jeba.
011 / 55 36 08. Jeba: je vastgoed in goede handen. Wil je een huis of een appartement verkopen of verhuren en laat je je daarbij liever door een deskundig, dynamisch team bijstaan? Dan is Jeba ongetwijfeld jouw ideale vastgoedpartner!
Vastgoed SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Zou je graag starten als vastgoedmakelaar maar heb je niet het juiste diploma om erkend te worden door het Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars? Wij beschikken over een ruime waaier aan opleidingsmogelijkheden in de vastgoedsector. Ook de immo-professional die zijn kennis of activiteiten wil uitbreiden kan bij ons terecht. 1 dag per week. Meerdere dagen per week. Beleggen in vastgoed.
Vastgoed, gewikt en gewaardeerd Algemeen Pelckmans Pro.
Zowel de residentiële als de commerciële markt komen aan bod. Vastgoed, gewikt en gewaardeerd heeft veel te bieden voor iedere student die in zijn opleiding met vastgoed geconfronteerd wordt. De pedagogische en compacte benadering van de auteurs maakt de materie bijzonder toegankelijk voor een ruim publiek.
Immo te koop in Kortrijk en omstreken Vastgoed Vandamme Kortrijk.
Bovendien komen we graag vrijblijvend en gratis bij u langs om uw onroerend goed realistisch te schatten, rekening houdend met de huidige marktwaarde. Jürgen Vandamme Erkend vastgoedmakelaar bemiddelaar BIV 502.167 0475/66 43 51. Vastgoed Vandamme is onderworpen aan de deonthologische code van het BIV.
Huizen of appartementen te koop in West-Vlaanderen Correct Vastgoed.
Plichtenleer: KB van 27 september 2006. Naar de website van BIV. CIB Vlaanderen voluit Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen vertegenwoordigt de Vlaamse vastgoedmakelaardij en biedt een houvast aan iedereen die professioneel actief is binnen de immosector. Naar de website van CIB.
Netwerk Vastgoed Voka.
Home / Limburg / Netwerk Vastgoed. Het Netwerk Vastgoed is een netwerk van Voka Kamer van Koophandel Limburg dat alle sectorgenoten van de vastgoedwereld samenbrengt om een kern van expertise, kennis en ervaringsuitwisseling te vormen over vastgoed. Voorzitter van het netwerk is Wim Degreef ING.
Home TDM vastgoed.
Erkend vastgoedmakelaar Mathias Teirlynck is met veel enthousiasme uw aanspreekpunt voor verkoop en verhuur binnen ons kantoor. Gezien de aankoop, verkoop, verhuur of het huren van een pand een van de belangrijkste gebeurtenissen zijn in uw leven, zetten wij de klant centraal.
Vastgoed te koop, te huur.
Dankzij de professionele aanpak en juist advies was mijn huis met Vastgoed CHASE binnen de drie maanden verkocht! uit Antwerpen, verkoper. Het eerste wat ons opviel aan Vastgoed Chase was de manier waarop de vertegenwoordiger ons benaderde als potentiële klant: vriendelijk, niet opdringerig en met respect.
SOM Project Vastgoed Woningen villa's.'
Nieuwbouw SOM PROJECT. Te koop SOM VASTGOED. Hou mij op de hoogte. S M Vastgoed. Ontdek hier ons aanbod in uw buurt. Zoeken Uitgebreid zoeken. Luxe gezinswoning te Genk met 190 m bewoonbare oppervlakte. Aan de Hondeskuilstraat 25 te Genk, rustig.
Redwood Vastgoed.
Vastgoed stabiele investering. Investeren in vastgoed is altijd een slimme beslissing. Tegenover een financieel klimaat waar de koopkracht voortdurend onder druk staat en beleggingen bij financiële instellingen niet langer de nodige garanties kunnen bieden, staat de vastgoedmarkt die goed heeft standgehouden tijdens de globale economische crisis.
Van Overtveldt laat blockchain voor vastgoed, btw en douane onderzoeken politiek De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
De opvallendste is wellicht de inzet van blockchain voor" het identificeren van vastgoed en de mogelijkheid ervan om een alternatief te vormen voor de traditionele registratie van de aankopen, cessies, verdelingen van deze goederen. Ook voor de btw-controle van Belgische bedrijven een" enorm werk, aldus de FOD wordt de technologie als kanshebber gezien, net zoals voor een betere traceerbaarheid van containers door de douane.

Contacteer ons