Meer resultaten voor immo sint-truiden

 
immo sint-truiden
 
Vastgoed Sint-Truiden, Aktimmo Immobiliën.
Aktimmo is ontstaan in 2002 en werkt vanuit Sint-Truiden er iedere dag aan om van Aktimmo een sterk merk, een kwaliteitslabel te maken! Het merk Aktimmo staat voor: de correcte marktprijs voor de verkoper én de juiste kwaliteit, zekerheid voor de koper.
Home Imanex.
IMANEX beheert een 70-tal gebouwen appartementen, maar ook winkels in Limburg, Brabant en Luik. Voor meer informatie kan u terecht onder de rubriek SYNDICUS INFO. IMANEX NV Minderbroedersstraat 18, B-3800 Sint-Truiden Tel: 011/672 201 Email: info@imanex.be. Ondernemingsnummer: 0429200353 BTW nummer: BE 0429.200.35.
GROEP N bestaat uit een netwerk van ervaren vastgoedmakelaars te Limburg.
U heeft nog geen favorieten geselecteerd. Info aanvragen Mail een vriend Blijf op de hoogte. Ons aanbod 388 panden. Residentieel vastgoed woningen / appartementen / gronden. Bedrijfsvastgoed commercieel / industrieel / kantoren / gronden. Woonprojecten woningen / appartementen / gronden.
Immo te koop in Sint-Truiden 3800 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. faceb
Bekijk ook het aanbod in de regio rond Sint-Truiden.: Immo te koop in Aalst 3800. Immo te koop in Brustem 3800. Immo te koop in Engelmanshoven 3800. Immo te koop in Gelinden 3800. Immo te koop in Groot-Gelmen 3800. Immo te koop in Halmaal 3800.
IMMO VDV Sint-Truiden, Appartement Exclusieve appartementen in het bruisende centrum van Sint-Truiden.
Te koop: Sint-Truiden, Appartement. Exclusieve appartementen in het bruisende centrum van Sint-Truiden. Start slideshow Vergroot foto. Mail voor extra info. Volg dit pand. Email dit pand. Aan de Naamsevest op wandelafstand van de grote markt worden deze 4 luxe appartementen gebouwd genaamd Res.
Sint-Truidense Wooncentrale BVBA Sint-Truidense Wooncentrale BVBA.
Je leeft in één van de gezondste plekken ter wereld: dankzij de kilometerslange citrusvelden, de nabijgelegen bergketens en zoutmeren adem je hier de allerbeste lucht in. Je bevindt je op slechts enkele kilometers van culturele steden zoals Murcia, Elche, Alicante en Cartagena.
Tineke Van Roey Vastgoed Mijn passie, uw vertrouwen!
Ons kantoor viert binnenkort zijn achtste verjaardag en kan je terugvinden in Sint-Truiden, op de hoek van de Tiensesteenweg en de Molenstraat. Indien u graag persoonlijk, correct en no-nonsense advies wenst betreffende vastgoed, staan wij steeds voor u klaar. Welkom trouwens op onze nieuwe website!
Immo Vesta BVBA Welkom bij Immo Vesta!
Te koop: Appartement. Te koop: Woning. Te koop: Woning. Te koop: Uitzonderlijke woning. Te koop: Handelsgelijkvloers. Te koop: Arbeiderswoning. Te koop: Woning. Te koop: Eengezinswoning. Hou me per e-mail op de hoogte van interessante info en acties. Immo Vesta BVBA.
Huizen te koop in 3800 Sint-Truiden Immovlan.be.
Om een immovlan.be account aan te maken, gelieve uw e-mailadres hieronder in te vullen en te klikken Registreer. Ik verklaar dat ik bewust ben van het privacybeleid van immovlan.be en ga akkoord met het ontvangen van de nodige e-mails voor het beheer van mijn account op Immovlan.
Immo te huur in Sint-Truiden incl. deelgemeentes immo proxio.
Appartement in Sint-Truiden, Tongersesteenweg 192 Appartement. 720 720 te huur Immo Proxio. 3800 Sint-Truiden, Tongersesteenweg 192, ref. Zeer ruim appartement met 2 slaapkamers, ruim terras en garage aan de rand van het centrum van Sint-Truiden, aan de verbindingsweg tussen Sint-Truiden.
RT Vastgoed bvba Welkom op onze website.
We beschikken over een ruim aanbod aan bouwgronden en koop en huurwoningen in Sint-Truiden en omgeving. Ook voor bedrijfsvastgoed en handelsovernames kan je rekenen op ons professionele team. Waarom kiezen voor RT Vastgoed? in hartje Sint-Truiden. 2 zaakvoerders, 3 medewerkers.

Contacteer ons