Zoeken naar immo leuven

 
immo leuven
 
Uw innovatieve vastgoed partner in Holsbeek en regio Leuven Immo Surplus.
immo surplus, een vastgoedkantoor gespecialiseerd in regio Vlaams-Brabant. Met vader, zoon en dochter actief in het vastgoedkantoor mag immo surplus zich een familiebedrijf noemen. Dit zie je ook aan de werkwijze, daarvoor gelden dezelfde familiewaarden zoals persoonlijk contact, langetermijnvisie en open kaart. vastgoedspecialist in regio Leuven.
GVE IMMOBILIEN Verkoop, verhuur en nieuwbouw in Vlaams-Brabant Leuven Bertem Tienen.
Regio Leuven Tienen. Regio Leuven Brussel. Panden in de kijker. Woningen en appartementen in de regio Leuven, Tienen en Brussel. appartement te koop. Recent appartement bouwjaar 2013 met o.a. een bewoonbare oppervlakte van 92m, 2 ruime slaapkamers, zeer ruim terras met aangenaam uitzicht en aparte autostaanplaats in de kelderverdieping.
CENTURY 21 Confident Uw vastgoedkantoor te Leuven.
Uw vastgoedkantoor te Leuven. U bent van harte welkom bij Century 21 Confident., Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningprijzen in uw buurt? Ons team staat klaar voor u en zal u met plezier en zonder enige verplichting verder helpen. Dus spring gerust even binnen! kopen, verkopen, huren of verhuren. CENTURY 21 CONFIDENT. We kunnen het vast goed met elkaar vinden. tel 32 16 22 82 22. Immo Te Koop.
Immo De Dijle Immo De Dijle.
U wil verkopen. Hartelijk welkom bij Immo De" Dijle." Al bijna 40 jaar uw vastgoedspecialist! Bent u van plan uw eigendom te verkopen? Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende en correcte waardebepaling. Maak gebruik van bijna 40 jaar ervaring en van uitzonderlijke verkoopsvoorwaarden.
CDS IMMO Leuven Vastgoed in en rond Leuven!
EPC en elektriciteitsattest. Vastgoed in en rond Leuven! Vastgoedkantoor CDS IMMO werd in 1991 opgericht door Christophe De Schaepmeester. en Nadine Schrevens, die allebei reeds werkzaam waren in de vastgoedsector. Samen beschikken zij over meer dan 50 jaar vastgoedervaring! Sinds september 2015 krijgen zij de fulltime ondersteuning van hun zoon Jarne De Schaepmeester. Bij CDS IMMO kan U terecht voor al uw vastgoedtransacties: kopen/verkopen.,
ERA Immo Mac.
Bovendien ontvangt u een regelmatige update van het verloop van de verkoop. Professionaliteit, informatie en efficiëntie, dat is waar u als verkoper of verhuurder recht op heeft, en waar de sterkte van ERA Immo Mac op gebouwd is. Panden in de kijker van ERA Immo Mac.
Home BVM Vastgoed BVBA.
BVM Beheer Vastgoed Makelaar heet zijn klanten welkom in hartje Leuven in de L. Vanderkelenstraat 22 te LEUVEN Vlakbij het M Museum. Gelegen op een toplocatie in de Leuvense binnenstad met duizenden voorbijgangers per dag, staan onze panden hier permanent in de kijker.
ImmoWonen kiest voor een persoonlijke aanpak.
Al onze vastgoedprimeurs nu ook op www.immoscoop.be.IMMOSCOOP De hotspot voor vastgoedprimeurs www.immoscoop.be IMMOSCOOP is een immo portaal en de hotspot voor vastgoedprimeurs. De meest recente panden te koop en te huur van erkende immo vastgoedmakelaars. Een succesvolle verkoop begint bij ImmoWonen altijd met een goed gesprek.
Covas Immo, vastgoed, Leuven, te koop, te huur.
Het zetten van de juiste prijs is een belangrijke stap om een succesvolle verkoop te verzekeren. COVAS IMMO TIENSESTRAAT 50 3000 LEUVEN, BELGIË T 32 016 40 60 20 Ondernemingsnummer BE 0691.565.260 Vastgoedmakelaar-BEMIDDELAAR BIV 507 968 Onderworpen aan de deontologische code VAN HET BIV DESIGN BY PLUG.
Home Immo3000 Vastgoed in en rond Leuven.
Geen moment hebben wij het gevoel gehad dat we klant zoveel waren. Bewijs was dat ons huis na 3 dagen op de Immo markt verkocht was. Ook de afwerking van het papierwerk en contact tussen koper en verkoper notaris verloopt heel vlot. Verkocht is idd einde dossier voor hun maar integendeel. Je kan er achteraf nog altijd terecht en altijd een vriendelijk welkom en oplossing. Bedankt aan heel het team voor de hulp op een heel empathisch vriendelijke manier in wat voor ons een moeilijke situaties was. Ik raad jullie ben iedereen aan. Nogmaals bedankt en doe zo verder jullie verdienen zeker de 5 op 5 sterren. We hebben ons appartementje in Leuven dankzij Immo3000 verkocht, nadat we het zelf vier maand lang tevergeefs hadden geprobeerd.
Living Stone Vastgoed verkopen en verhuren.
Deze dienst verzorgt het administratief, financieel en technisch beheer van uw eigendom over de ganse verhuurperiode. Bovendien kunnen we een bestaande woning zorgenvrij naar de verhuurmarkt brengen door ze onder andere leeg te laten maken, de noodzakelijke herstellingen uit te laten voeren en ze aan te passen aan de wettelijke voorschriften.

Contacteer ons