Meer resultaten voor grond te koop

 
grond te koop
 
Gronden te koop in België ERA Belgium.
Bouwgrond te Duinbergen. Acht-Meilaan 43, 8301 Knokke-Heist. Mark as favorite. Perceel industriegrond van 4000 m voor bouw van loods. Menenstraat 473 B grond, 8560 Wevelgem. Mark as favorite. Projectgrond voor 6 woningen op 1.436 m in Oeselgem. Wakkensesteenweg 47, 8720 Oeselgem. Mark as favorite. Grond voor een bouwproject.
Grond te koop in België Immovlan.be.
Grond te koop in België. Op Immovlan.be vindt u vandaag 7200 Gronden te koop in België. Deze panden zouden perfect met uw wensen moeten overeenkomen. Indien u iets anders wenst, kan u altijd ons volledig immobiliënaanbod te koop en te huur in heel België op deze site vinden.
Grond Te koop in Houwaart BVM Vastgoed BVBA.
Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site.: Chrome FireFox Opera Safari Internet Explorer. Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten.
Te Koop BENECA.
In een zeer rustige omgeving gelegen bouwgrond geschikt voor halfopen bebouwing. De grond heeft een oppervlakte van 3a 46ca en een breedte van 1270m. Prijs op aanvraag. Projectgronden op wandelafstand van het centrum van Maaseik met bouwverplichting binnen de 5 jaar. Projectgronden op wandelafstand van het centrum van Maaseik met bouwverplichting binnen de 5 jaar. Richtlijnen: Richtinggevende dichtheid: 15 wooneenheden. Maximaal te realiseren vloeroppervlakte: 2.570m.
Grond te koop?
U heeft bouwgrond te koop, al dan niet te verkavelen? Of u heeft eigen grond en wenst met ons te bouwen? Maak dan vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te overlopen of vul hieronder uw gegevens in. Eigen grond te koop.
Sensimmo Vastgoed Grond te koop Vastgoedkantoor Genk, Mustafa Sak, Gevoel voor wonen.
Grond te koop in Maldegem Dewaele.
Niet wat je zocht? Appartement te koop Maldegem. Huis te koop Maldegem. Grond te koop Maldegem. Garage te koop Maldegem. Nieuwbouw te koop Maldegem. Appartement te huur Maldegem. Huis te huur Maldegem. Garage te huur Maldegem. Nieuwbouw te huur Maldegem.

T 014 59 10 20. Landbouw grond te koop 60.000. 3980 Tessenderlo 10.800 m. Mooi perceel landbouwgrond met een totale oppervlakte van 1HA 08A 00CA. Het perceel is vlot bereikbaar via een doodlopende, verharde zijweg van de Industrieweg en is volledig omheind.
Grond te koop?
Ruwbouw metselwerken, daktimmerwerk, ramen en deuren hout en PVC, buitenschrijnwerk plaatsing, maatkasten en keukens, trappen, poorten. Grond te koop? Oude weg 39 9991 Adegem. Golden hopestraat 17 b 1620 Drogenbos. 2017 Recon Bouw Deel van Recon Group Site by ebmedia.
Grond te koop in Mol EUR 95.000 Immo VL.
Volg ons: Facebook. Grond te koop 95.000. terug naar overzicht. Voeg toe aan favorieten. Afdrukken Vraag info. Perceel grond gelegen in woongebied op 4a91ca. De grond is gelegen rechts naast huisnummer 23. Onder voorbehoud van het verkrijgen van een goed gekeurde verkavelingsvergunning.
Ons aanbod te koop Immo Vercammen.
Ons aanbod te koop. Google kaart Ik ben op zoek. Knap zuid-west georiënteerd perceel van 473m te Booischot, geschikt voor half open bebouwing. Deze grond biedt vol. Knap zuid-west georiënteerd perceel van 473m te Booischot, geschikt voor half open bebouwing.

Contacteer ons