Resultaten voor grond te koop

 
grond te koop
 
Te koop: Grond te Hever 3191 VAC Partners.
Hou mij op de hoogte. Te koop: Grond te Hever 3191. mail a friend. meer foto's' contact print toon kaart. Bouwgrond te koop. Bijzonder goed gelegen bouwgrond voor half open bebouwing. U kan er een woning op bouwen van maar liefst 243m bewoonbare opperlvakte.
grond te koop te 2910 ESSEN First Immo 41694.
grond Violetlaan 25, 2910 ESSEN. 2613 m Terrein. Zeer mooi gelegen bouwperceel in de gunstige cluster van Essen-Wildert op 2.613m! Gelegen vlakbij de verharde weg maar toch zeer rustig voor mensen die houden van de natuur en een groene omgeving! VOORSCHRIFTEN overeenkomstig Provinciaal RUP Clusters weekendverblijven C1C2, en C3 te Essen.:
grond te koop in Roeselare incl. deelgemeentes immo proxio.
Toggle navigation Te koop. Grond te koop in Roeselare incl. Huis 362 Appartement 269 Project 66 Grond 56 Commercieel 48 Garage 24 Kantoor 4 Industrieel 3 Overige 3 Vakantiewoning 2. De nieuwste panden op de markt als eerste in uw mailbox?
Grond te koop Maldegem.
Grond te koop. Perceel woonuitbreidingsgebied te koop in Maldegem. Vraagprijs: Vraag prijs aan. Vraag nu uw bezoek aan Of voeg toe aan je favorieten 746 bezoekers toonden reeds interesse. Lies Maes 32 475 96 34 84 Ref. Niet van toepassing.
Grond te koop in Gent deelgemeenten Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagra
Grond te huur in Gent. Bedrijfsvastgoed te huur in Gent. Kot/kamer te huur in Gent. Bekijk het aanbod in een specifieke regio van Gent.: Immo te koop in Afsnee 9051. Immo te koop in Desteldonk 9042. Immo te koop in Drongen 9031.
Grond te koop in België Immovlan.be.
Grond te koop in België. Op Immovlan.be vindt u vandaag 7236 Gronden te koop in België. Deze panden zouden perfect met uw wensen moeten overeenkomen. Indien u iets anders wenst, kan u altijd ons volledig immobiliënaanbod te koop en te huur in heel België op deze site vinden.
Grond Te koop in Houwaart BVM Vastgoed BVBA.
Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site.: Chrome FireFox Opera Safari Internet Explorer. Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten.
Te Koop Immo Green Star.
Bouwgrond en/of project te koop! Lot 1 369m is voor een gesloten bebouwing bestaande uit een gelijkvloers, een eerste en een tweede verdieping waarbij volgende bouwvoorschriften gelden: op het gelijkvloers is de gevelbreedte 6m en de maximum bouwdiepte 17m 6m x 17m 102m, op de eerste verdieping is de m.
Te koop / Te huur sogent.
Sogent stelt een bedrijventerrein te koop, gelegen Industrieweg 114 te. Bekijk het pand. Garageboxen in Gentbrugge. Sogent brengt de laatste twee nieuwbouw garageboxen 14m in het. Bekijk het pand. In het project Zeemanstuin, gelegen in het noordoosten van Gent, tussen. Bekijk het pand. In het nieuwe stadsdeel rond de Oude Dokken bouwt ontwikkelaar. Bekijk het pand. Perceel grond in Assenede.
Aanbod te koop Decimo.
Mooi, nieuw duplex appartement met terras, 3 slaapkamers, staanplaats en berging, gelegen in een oase van groen en toch op 2 minuten met de wagen van de autosnelweg. Dicht bij scholen, openbaar vervoer en winkels. Te koop: Appartement te Ruisbroek.
Grond te koop in Kortrijk Dewaele.
In deze editie: Digitale evolutie in vastgoed, fotovoltaïsche panelen, verborgen metamorfose, de comeback van metaal, pandenaanbod, tips en advies rond wonen en zoveel meer. Bekijk het online magazine Bekijk alle magazines. Niet wat je zocht? Appartement te koop Kortrijk. Huis te koop Kortrijk. Grond te koop Kortrijk.

Contacteer ons